Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Super Mario Flash 2

Super Mario Flash 2

Super Mario Flash 2 - Jocuri Mario

mario jocuri jocuri super mario jocuri gratis cu mario jocuri mario starcatcher

5
Votat de 46 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Super Mario Flash 2 este un joc din categoria jocuri Mario. Mario este in alerta pentru ca trebuie sa ajunga la seful care conduce creaturile. Aceste creaturi isi fac de cap in lumea lui Mario. Joaca acest joc cu Mario si scapa de creaturi.

Instructiuni despre Super Mario Flash 2 din categoria jocuri Mario

Ca sa intri in joc dai click pe Mario. Te deplasezi cu SAGETILE. Ca sa scapi de creaturi faci salt pe ele. Lovesti cu tasta SHIFT pe sef atunci cand aceasta abilitate este activa. Colecteaza monede si elimina seful.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Mario Flash 2

imi placecand a omorat omul-ciuperca

si eu l-am batut

la sfarsit apesi shift langa carapace iar apoi o sa se faca fierbinte asteapt sa se raceasca apoi mai da odata in el si tot asa. a si ferestete de focurile lui bowser

5560 dar cum iau cuperca?

Nu stiu cum sa fac la ultimul nivel , am scor 4700

naspa

BUNA!am venit sa te invit in grupul meu!daca vrei sa afli mai multe citeste regulamentul de mai jos! REGULAMENT Membrul va avea cate o activitate in fiecare saptamana si un concurs tot saptamanal cu premii! Exista posibile posturi pe care le puteti ocupa.Pe acestea le puteti gasi in jurnalul grupului.Pentru a le ocupa trimiteti-mi mesaj privat si in decurs de 24 de orevi se va confirma cererea! Membrii vor folosi cuvinte decente in exprimarea pe forumul grupului si nu se vor face jigniri!in caz contrar se vor aplica masuri drastice! mescota grupului este Linda!Aceasta e foarte inteleapta ,deci daca ai vreo problema personala sau nu ,i te poti adresa ei trimitandu-mi un mesaj privat pe care i-l voi transmite!Linda are si preocuparea de a face diplomele si de a administra premiile concursurilor!Pe linda o gasesti in album! Nerespectarea regulilor este deasemenea interzisa! Regulamentul este facut pentru a pastra o pozitie buna a grupului si pentru intelegerea intre memrii! sper ca te vei insrie! Pana data viitoare iti urez toate cele bune!

1