Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Mario Underground Invaders

Mario Underground Invaders

Mario Underground Invaders - Jocuri Mario

jocuri super mario jocuri gratis cu mario jocuri online cu mario jocuri cu nivele de aventura jocuri de aventura pc

5
Votat de 59 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Te misti cu SAGETILE STANGA/DREAPTA si faci salt cu SAGEATA SUS. Obiectivul tau este sa transformi creaturile in stelute. Loveste platforma cu capul din saritura atunci cand o creatura trece pe platforma. Numai asa creaturile se transforma in stelute. Ca sa treci la urmatorul nivel trebuie sa colectezi toate stelutele. Este posibil ca jocul sa se iciteste mai mult.ncarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Mario Underground Invaders din categoria jocuri Mario

Te misti cu SAGETILE STANGA/DREAPTA si faci salt cu SAGEATA SUS. Obiectivul tau este sa transformi creaturile in stelute. Loveste platforma cu capul din saritura atunci cand o creatura trece pe platforma. Numai asa creaturile se transforma in stelute. Ca sa treci la urmatorul nivel trebuie sa colectezi toate stelutele. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Mario Underground Invaders