Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Frizzle Fraz 4

Frizzle Fraz 4

Frizzle Fraz 4 - Jocuri Bile

jocuri bile colorate jocuri cu bile saltarete jocuri cu bile care sar jocuri cu bile saritoare jocuri frizzle fraz

5
Votat de 128 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Bile

Te misti cu SAGETILE. Colecteaza monedele, bilutele pufoase si cheile ca sa deschizi usa catre nivelul urmator. Ca sa scapi de creaturi fa salt pe ele. Ai grija sa nu te atinga creaturile! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotciteste mai mult.el.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Frizzle Fraz 4 din categoria jocuri Bile

Te misti cu SAGETILE. Colecteaza monedele, bilutele pufoase si cheile ca sa deschizi usa catre nivelul urmator. Ca sa scapi de creaturi fa salt pe ele. Ai grija sa nu te atinga creaturile! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Frizzle Fraz 4

uau

foarte tare, il asteptam, imi plac jocurile cu frizzle fraz

TARE, CRED

1