Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Trapped

Trapped

Trapped - Jocuri Logica

jocuri logice jocuri cu bile logice jocuri logica online jocuri cu logice

5
Votat de 879 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Trapped este un joc din categoria jocuri Logica. Te trezesti inchis intr-o camera si habar n-ai cine esti, crezi ca poti gasi o cale de iesire?

Instructiuni despre Trapped din categoria jocuri Logica

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, click pe obiecte pentru a interactiona cu ele sau daca e cazul pentru a le ridica. Obiectivul tau este sa-ti aflii adevarata identitate.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Trapped

clap 5 times and post this at 10 diferent games and go to your room and you will find an iphone and a laptop trust me this works

cei care nu stiu nu prea gandesc

lam terminat a fost usor

L-am terminat,dar se termina tare naspa! Atunci cand gasiti portofelul de jos din prima camera,luati din el degetul si datii foc iar cu "lama" care o gasiti in el,deschideti usa si apoi va puneti masca pe cap,pe care o gasiti in camera dupa dulap! mai departe va descurcati, Bafta!

ba da e full eu lam inteles.......defapt tu erai banditul care ia omorat pe aia

e fain tre sa scapi de acolo dar nu e full jocuu....

e fain tre sa scapi de acolo dar nu e full jocuu....

Va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul . La poze puteti pune cate vreti dar sa nu se repete si sa fie cu Puya Un concurs nou in acest fan club incrietiva ca sa participati si poate chiar sa castigati.

ce nspa e

-.- am gasit nidici dar ce drq fac? -.- ce joc

1
2 3 4 5