Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - The Great Kitchen Escape

The Great Kitchen Escape

The Great Kitchen Escape - Jocuri Puzzle

jocuri logice jocuri inteligenta si logica jocuri puzzle room escape jocuri escape puzzle jocuri escape

5
Votat de 1 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

In acest joc se foloseste mouse-ul. Apasa pe butonul stanga al mouse-ului atunci cand crezi ca ai gasit un obiect care ai putea sa-l iei. Obiectivul tau este sa gasesti o cale de a iesi din camera. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decciteste mai mult.at clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre The Great Kitchen Escape din categoria jocuri Puzzle

In acest joc se foloseste mouse-ul. Apasa pe butonul stanga al mouse-ului atunci cand crezi ca ai gasit un obiect care ai putea sa-l iei. Obiectivul tau este sa gasesti o cale de a iesi din camera. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre The Great Kitchen Escape