Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - River IQ

River IQ

River IQ - Jocuri Logica

jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica jocuri inteligente pentru copii

5
Votat de 1391 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Un simpu click misca oamenii pe pluta. Numai mama, tatal sau politistul stiu sa controleze pluta. Maxim doua persoane pe pluta, click pe bila rosie pentru a trece pe partea cealalta. Tatal nu poate sta cu ficele fara mama lor. Mama nu poate sta cu fiii fara tatal lor. Hotul (tricou dungat) nu poate sta cu nici un membru din familie fara sa fieciteste mai mult. si politistul prezent.

Instructiuni despre River IQ din categoria jocuri Logica

Un simpu click misca oamenii pe pluta. Numai mama, tatal sau politistul stiu sa controleze pluta. Maxim doua persoane pe pluta, click pe bila rosie pentru a trece pe partea cealalta. Tatal nu poate sta cu ficele fara mama lor. Mama nu poate sta cu fiii fara tatal lor. Hotul (tricou dungat) nu poate sta cu nici un membru din familie fara sa fie si politistul prezent.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre River IQ

super

USORRRRRRRRRRRRRR

La sfarsit raman hotul si politistul

La sfarsit raman hotul si politistul

atentie! acesta nu este char un joc! de fapt e un test japonez cu care ei isi testeaza mintea. o persoana cu inteligenta medie ar trebui sa rezolve testul in aproximativ 15 minute.

1.se duce politustul cu hotul 2 se intoarce pozlitistul 3.se duce politistul cu un baiat 4. se intoarce politistul cu hotul 5. se duce tata cu celalalt baiat 6. se intoarce tata 7. se duc mama cu tata 8. se intoarce mama .9.se intoarce tata.10.se duc tata cu mama.11.vine mama 2.pleaca mama q o fetitza13.se intoarc politzistul si hotul 14.se duce politistul cu cealalata fata sh apoi se intorce dupa hot

e foarte usor

lam facut

cel mai tampit joc pe care lam jucat

Va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul . La poze puteti pune cate vreti dar sa nu se repete si sa fie cu Puya Un concurs nou in acest fan club incrietiva ca sa participati si poate chiar sa castigati.

1
2 3 4 5