Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Molo Moro

Molo Moro

Molo Moro - Jocuri Logica

jocuri logice jocuri cu bile logice jocuri logice online gratis jocuri logice pt copii

5
Votat de 18 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Foloseste mouse-ul in acest joc. Obiectivul tau este sa duci cele doua creaturi catre cort. Trebuie sa formezi cu mouse-ul forme geometrice care sa trimita creaturile catre cort. Daca tii apasat pe butonul din stanga se creeaza un cerc iar daca misti catre stanga, dreapta, jos sau sus faci un patrat sau un dreptunghi. Acest forme trebuie sa loveascciteste mai mult.a creaturile sau sa creeze drumul catre cort. Ai un numar limitat de forme!

Instructiuni despre Molo Moro din categoria jocuri Logica

Foloseste mouse-ul in acest joc. Obiectivul tau este sa duci cele doua creaturi catre cort. Trebuie sa formezi cu mouse-ul forme geometrice care sa trimita creaturile catre cort. Daca tii apasat pe butonul din stanga se creeaza un cerc iar daca misti catre stanga, dreapta, jos sau sus faci un patrat sau un dreptunghi. Acest forme trebuie sa loveasca creaturile sau sa creeze drumul catre cort. Ai un numar limitat de forme!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Molo Moro

nam idee km se face la lvl 9

am un fan club pe care nu il mai folosesc. vreau fie sa-l sterg, fie sa-i schimb administratorul. ma ajutati va rog???? fan clubul se cheama oameni si animale.

Nu pot sa trec de lvl 4 :|

Plictis

Ce tampenie de joc

Primu

cam plictisotor...

Deci sunt prima!

1