Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Magic Safari 2

Magic Safari 2

Magic Safari 2 - Jocuri Aventuri

jocuri logice jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri inteligente pentru copii jocuri zombi

5
Votat de 4 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

In acest joc vom folosi mouse-ul pentru a elibera drumul. Dai click pe obiecte sau forme pentru a le face sa dispara. Cu tasta 1 activezi distruge, cu tasta 2 activezi gravitatia, cu tasta 3 activezi formele si cu tasta 4 activezi magia. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link)citeste mai mult. sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Instructiuni despre Magic Safari 2 din categoria jocuri Aventuri

In acest joc vom folosi mouse-ul pentru a elibera drumul. Dai click pe obiecte sau forme pentru a le face sa dispara. Cu tasta 1 activezi distruge, cu tasta 2 activezi gravitatia, cu tasta 3 activezi formele si cu tasta 4 activezi magia. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Magic Safari 2