Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Koala Checkers

Koala Checkers

Koala Checkers - Jocuri Logica

jocuri logice jocuri logice table jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica

5
Votat de 59 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Selectezi piesa/dama cu mouse-ul. Se joaca dupa regulile clasice. Mutarile sunt permise doar pe patratele inchise la culoare, deci piesele sunt intotdeauna mutate pe diagonala. Directia de mutare este intotdeauna inainte catre adversar. Cel care muta este permis sa faca o singura mutare daca nu este implicata o saritura peste piesa (piesele) adversciteste mai mult.arului. O piesa care face o mutare care implica o saritura peste piesa adversarului aterizeaza in partea cealalta a piesei , iar piesa sarita este capturata. Doar o singura astfel de saritura este permisa daca nu exista o reactie in lant pentru a sari mai multe piese. Cand o piesa e capturata se indeparteaza de pe tabla. Cand o piesa ajunge in ultimul rand devine rege. Regii se misca la fel ca si damele insa regii se pot misca si inapoi. Damele nu au voie sa faca miscari inapoi! Un jucator castiga fie cand a capturat toate piesele adversarului , fie daca adversarul nu mai poate face nicio miscare!

Instructiuni despre Koala Checkers din categoria jocuri Logica

Selectezi piesa/dama cu mouse-ul. Se joaca dupa regulile clasice. Mutarile sunt permise doar pe patratele inchise la culoare, deci piesele sunt intotdeauna mutate pe diagonala. Directia de mutare este intotdeauna inainte catre adversar. Cel care muta este permis sa faca o singura mutare daca nu este implicata o saritura peste piesa (piesele) adversarului. O piesa care face o mutare care implica o saritura peste piesa adversarului aterizeaza in partea cealalta a piesei , iar piesa sarita este capturata. Doar o singura astfel de saritura este permisa daca nu exista o reactie in lant pentru a sari mai multe piese. Cand o piesa e capturata se indeparteaza de pe tabla. Cand o piesa ajunge in ultimul rand devine rege. Regii se misca la fel ca si damele insa regii se pot misca si inapoi. Damele nu au voie sa faca miscari inapoi! Un jucator castiga fie cand a capturat toate piesele adversarului , fie daca adversarul nu mai poate face nicio miscare!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Koala Checkers

e tare eu sunt buna la dame am cistigat dar e si usor

simplu de tot!!!

slabbbbbbbbbbbbbbb lol si to ce ramane

is deacord cu lillyutza k sintem asheiash sh persoana

shel mai ushor jiok din lumi................lol.....

usor

ce simplu a fost, l-am castigat

usor

=)) cel mai usor joc il fac de 100000 ori daca vreau :||

am castigat de 2 ori la rand

1
2 3 4 5