Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Hide Caesar

Hide Caesar

Hide Caesar - Jocuri Logica

jocuri logice online jocuri cu bile logice jocuri logice cu cuburi jocuri logice 1001 jocuri logica pentru copii

5
Votat de 54 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Hide Caesar este un joc din categoria jocuri Logica. Ascunde-l pe Cezar! Pietricelele nu trebuie sa atinga moneda. Ai la dispozitie obiecte care pot ascunde moneda romana.

Instructiuni despre Hide Caesar din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa protejezi moneda romana Caesar de mana care arunca cu pietricele din saculet. Ascunde Cezarul de pietricele.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Hide Caesar

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Salut va invit in grupul meu Mitic Girls unde ne distram facem concursuri ghicitoi si altele pe care nu le mai enuamr va astept

Va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul . La poze puteti pune cate vreti dar sa nu se repete si sa fie cu Puya Un concurs nou in acest fan club incrietiva ca sa participati si poate chiar sa castigati.

bleak kkkkk

.................................. .NAM CUVINTE

nu mai zic nimic

nashpa

vomit

tareee

1
2 3 4