Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Doctor Acorn Birdy Levelpack

Doctor Acorn Birdy Levelpack

Doctor Acorn Birdy Levelpack - Jocuri Logica

jocuri logice jocuri gandire logica jocuri doctori copii jocuri cu doctori pentru copii jocuri frizzle fraz

5
Votat de 72 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, click stanga pe butoanele colorate pentru a porni/opri mecanisme (ventilatoare) si tine apasat pe butonul mouse-ului pentru a taia sforile. Obiectivul tau este sa gasesti si sa activezi mecanismele care te ajuta sa urci in copac pentru a ajunge la cabinetul unde se trateaza pasarile din padure. Este posibil ca joculciteste mai mult. sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Doctor Acorn Birdy Levelpack din categoria jocuri Logica

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, click stanga pe butoanele colorate pentru a porni/opri mecanisme (ventilatoare) si tine apasat pe butonul mouse-ului pentru a taia sforile. Obiectivul tau este sa gasesti si sa activezi mecanismele care te ajuta sa urci in copac pentru a ajunge la cabinetul unde se trateaza pasarile din padure. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Doctor Acorn Birdy Levelpack

E foarte usor,e pe miniclip

merge tare greu si ma inerveaza, ma chinui pana face o misiune

Nu pot trece de nivelul 8!!!

1