Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Bury my Bones

Bury my Bones

Bury my Bones - Jocuri Logica

jocuri logice jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica jocuri inteligente pentru copii jocuri cu amigo pancho

5
Votat de 36 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Ca sa trimiti scheletul in groapa trebuie sa dai click pe baloane, cutii, plarforme, obiecte ca sa le faci sa dispara sau sa tii apasat pe butonul de la mouse ca sa le muti. Atentie, unele obiecte nu dispar! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alciteste mai mult.t site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Bury my Bones din categoria jocuri Logica

Ca sa trimiti scheletul in groapa trebuie sa dai click pe baloane, cutii, plarforme, obiecte ca sa le faci sa dispara sau sa tii apasat pe butonul de la mouse ca sa le muti. Atentie, unele obiecte nu dispar! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Bury my Bones

Mie una imi place! Este un joc de strategie.

Urat joc.

1