Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Snow Brawl 2

Snow Brawl 2

Snow Brawl 2 - Jocuri Iarna

jocuri iarna mos craciun jocuri cu ben 10 jocuri powerpuff girls jocuri de craciun

5
Votat de 294 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Iarna

Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL ca sa vezi toate optiunile din joc.Te misti cu SAGETILE sau tastele A W S D, ca sa arunci cu bulgari de zapada apasa tasta < sau Z, ca sa faci salt cu jucatorul apasa tasta > sau X, pentru a schimba jucatorul apasa tasta ? sau C, pentru fuga apasa de doua ori tasta A sau SAGEATA STANGA, peciteste mai mult.ntru bulgarele special apasa tstele A+A+< sau SAGEATA STANGA+SAGEATA STANGA+Z, pentru saritura speciala apasa A+A+>+< sau SAGEATA STANGA+SAGEATA STANGA+X+Z. Pentru lovitura cu multi bulgari apasa SPACE cand bara de putere este plina si pentru lovitura speciala din saritura apasa X sau >+SPACE.

Instructiuni despre Snow Brawl 2 din categoria jocuri Iarna

Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL ca sa vezi toate optiunile din joc.Te misti cu SAGETILE sau tastele A W S D, ca sa arunci cu bulgari de zapada apasa tasta < sau Z, ca sa faci salt cu jucatorul apasa tasta > sau X, pentru a schimba jucatorul apasa tasta ? sau C, pentru fuga apasa de doua ori tasta A sau SAGEATA STANGA, pentru bulgarele special apasa tstele A+A+< sau SAGEATA STANGA+SAGEATA STANGA+Z, pentru saritura speciala apasa A+A+>+< sau SAGEATA STANGA+SAGEATA STANGA+X+Z. Pentru lovitura cu multi bulgari apasa SPACE cand bara de putere este plina si pentru lovitura speciala din saritura apasa X sau >+SPACE.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Snow Brawl 2

Dragut!!!!!!

tare.

1