Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Milk Jelly Fiesta

Milk Jelly Fiesta

Milk Jelly Fiesta - Jocuri De Gatit

jocuri gatit jocuri gatit 2012

5
Votat de 32 persoane

Despre jocul din categoria jocuri De Gatit

Milk Jelly Fiesta este un joc din categoria jocuri De Gatit. Joaca acest joc de gatit pentru ca e timpul sa inveti cum se pregateste Milk Jelly, un desert delicios.

Instructiuni despre Milk Jelly Fiesta din categoria jocuri De Gatit

Foloseste mouse-ul si dai click pe instrumentele si ingredientele din bucatarie pentru a prepara milk jelly. Ca sa muti instrumentele sau ingredintele tine apasat pe butonul stanga al mouse-ului.Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa cunosti ingredientele.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Milk Jelly Fiesta

Naspa nu-mi place!

DRAGU

Nu imi Place! Il Iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

supeeeer

veniti in fanclub bella thorne5.pentru fanii lui CeCe din Sake it up

al 2

al 3

Veniti in Sellena Club! acolo veti afla cele mai noi stiri din viata tinerei artistei,poze te toate felurile si versuri din cantecele Selenei Gomez.

primu

1