Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Cake Laboratory

Cake Laboratory

Cake Laboratory - Jocuri De Gatit

jocuri gatit

5
Votat de 24 persoane

Despre jocul din categoria jocuri De Gatit

Urmareste tutorialul (instructiunile) din joc. In acest joc vom folosi mouse-ul. Iata primii pasi: selectezi culoarea compozitiei din care este facuta prajitura, o asezi in forma, o pui in cuptor si decorezi prajitura. Daca ai gresit arunci prajitura la cosul cu gunoi. Ca sa sa muti prajitura tine apasat pe butonul mouse-ului. Obiectivul tau este sciteste mai mult.a prepari si sa servesti clientii cu prajitura dorita pana nu expira timpul.

Instructiuni despre Cake Laboratory din categoria jocuri De Gatit

Urmareste tutorialul (instructiunile) din joc. In acest joc vom folosi mouse-ul. Iata primii pasi: selectezi culoarea compozitiei din care este facuta prajitura, o asezi in forma, o pui in cuptor si decorezi prajitura. Daca ai gresit arunci prajitura la cosul cu gunoi. Ca sa sa muti prajitura tine apasat pe butonul mouse-ului. Obiectivul tau este sa prepari si sa servesti clientii cu prajitura dorita pana nu expira timpul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Cake Laboratory

Auziti era la cancan nu stiu daca mai e pe pagina lor o femeie iar daca te uitai ca era acolo un punct 10 secunde dupaia te uiti pe perete si o vezi.

99913

prostie de joculet...

silvia, nu ai cum sa obtiii punctajul asta si inca ceva se vede ca minti deoarece numerele sunt in ordine crescatoare, ceea ce arata ca le-ai pus intentionat asa!!

23456789101112

1

1