Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Dino Panic The Adventures of Barog and Tora

Dino Panic The Adventures of Barog and Tora

Dino Panic The Adventures of Barog and Tora - Jocuri Aventuri

jocuri cu aventuri jocuri aventuri in padure jocuri de aventura noi jocuri cu dinozauri pentru copii jocuri pentru copii cu dinozauri

5
Votat de 162 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Dino Panic The Adventures of Barog and Tora este un joc din categoria jocuri Aventuri. Categoria jocuri de aventuri iti prezinta cel mai nou joc cu dinozauri. Juju a fost mancat de dinozaurul rosu inainte de a se casatori cu Jaja. Acum Barog trebuie sa se casatoreasca cu Jaja si numai asa tribul Kembular nu dispare, dar mai intai trebuie sa gaseasca bratara lui Juju. Ai grija la obstacole!

Instructiuni despre Dino Panic The Adventures of Barog and Tora din categoria jocuri Aventuri

Manevrezi omul preistoric cu ajutorul SAGETILOR. Trebuie sa te feresti de obstacole, sarind peste ele sau lasandu-te in jos. Dinozaurul care zboara il manevrezi din MOUSE. Obiectivul tau este sa nu te prinda dinozaurul. Colecteaza pietrele pretioase folosind dinozaurul care zboara. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Dino Panic The Adventures of Barog and Tora

Cel mai misto joc din lume! Nu e stupid, ... poate doar la sfarsit, dar e megggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggg a tare!

Urat

naspa,nasool,uaaaaa

ce trb sa fac acolo la fisier? sa fac un jok? ce trb sa pun?

0.0 tareeeee.........te tine in suspans.........asa si asa:P

28825 scor nu e prea dragut

nu e naspa e foarte naspa

31083 scor

naspa rau

32.000 scor ;)

1
2