Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Azurefish

Azurefish

Azurefish - Jocuri Aventuri

jocuri aventuri tari 1001 jocuri aventura jocuri de aventura noi jocuri noi de aventura jocuri de aventura cu animale

5
Votat de 51 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Manevrezi pestele cu mouse-ul. Daca tii apasat pe buton pestele inoata mai repede. Obiectivul tau este sa faci sarituri in cercurile de deasupra apei, sa colectezi monede, sfere lucitoare, banane sau scoici ori sa raspunzi la intrebari capcana. Ca sa participi la aceste jocuri trebuie sa ajungi la melcii mari din apa. Ca sa vezi harta dai un simpluciteste mai mult. click.

Instructiuni despre Azurefish din categoria jocuri Aventuri

Manevrezi pestele cu mouse-ul. Daca tii apasat pe buton pestele inoata mai repede. Obiectivul tau este sa faci sarituri in cercurile de deasupra apei, sa colectezi monede, sfere lucitoare, banane sau scoici ori sa raspunzi la intrebari capcana. Ca sa participi la aceste jocuri trebuie sa ajungi la melcii mari din apa. Ca sa vezi harta dai un simplu click.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Azurefish

este ca william and sly. e nevoie sa cunosti toate secretele ca sa-tio duci misiunea la bun sfarsit. Am terminat william and sly si a durat 3 saptamani de joc cam 1 ora o data la 1-2 zile...Dar e misto !

intra in aventura si joaca-te in ocean alaturi de Azurefish, pestele de azur din ocean. Te asteapta o multime de jocuri de indemanare sau perspicacitate. Instructiuni Azurefish: Manevrezi pestele cu mouse-ul. Daca tii apasat pe buton pestele inoata mai repede. Obiectivul tau este sa faci sarituri in cercurile de deasupra apei, sa colectezi monede, sfere lucitoare, banane sau scoici ori sa raspunzi la intrebari capcana. Ca sa participi la aceste jocuri trebuie sa ajungi la melcii mari din apa. Ca sa vezi harta dai un simplu click. nu inteleg!!!! :(

Intra in aventura si joaca-te in ocean alaturi de Azurefish, pestele de azur din ocean. Te asteapta o multime de jocuri de indemanare sau perspicacitate. Instructiuni Azurefish: Manevrezi pestele cu mouse-ul. Daca tii apasat pe buton pestele inoata mai repede. Obiectivul tau este sa faci sarituri in cercurile de deasupra apei, sa colectezi monede, sfere lucitoare, banane sau scoici ori sa raspunzi la intrebari capcana. Ca sa participi la aceste jocuri trebuie sa ajungi la melcii mari din apa. Ca sa vezi harta dai un simplu click.

citeste instructiunile ca sa intelegi ce ai de facut

naspa

nu prea inteleg

1