Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Robot Clashes

Robot Clashes

Robot Clashes - Jocuri Strategie & RPG

jocuri cu roboti pt copii jocuri armata strategie cele mai noi jocuri de strategie

5
Votat de 8 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul. Obiectivul tau este sa dotezi soldatii cu arme puternice sau sa-i perfectionezi in rang. Soldatii ies automat si sunt trimisi pe campul de lupta. Ca sa ai acces la arme sau sa-i perfectionezi trebuie sa faci upgrade (dai click pe iconitele care se incarca de jos) iar ca sa incepi sa echipezi soldatii cu arme sau sa le dai un ranciteste mai mult.g trebuie sa dai click pe iconita care s-a incarcat sus in dreapta ecranului. Indeplineste sarcinile de la fiecare nivel iar dupa fiecare lupta dai click pe TALENTS pentru a face upgrade la abilitatile armatei.

Instructiuni despre Robot Clashes din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul. Obiectivul tau este sa dotezi soldatii cu arme puternice sau sa-i perfectionezi in rang. Soldatii ies automat si sunt trimisi pe campul de lupta. Ca sa ai acces la arme sau sa-i perfectionezi trebuie sa faci upgrade (dai click pe iconitele care se incarca de jos) iar ca sa incepi sa echipezi soldatii cu arme sau sa le dai un rang trebuie sa dai click pe iconita care s-a incarcat sus in dreapta ecranului. Indeplineste sarcinile de la fiecare nivel iar dupa fiecare lupta dai click pe TALENTS pentru a face upgrade la abilitatile armatei.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Robot Clashes

e super jocul

al3lea

bun jocul

primul

1