Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2

Speedplay Soccer 2 - Jocuri Fotbal

jocuri cu fotbal 3d jocuri cu fotbal 2012 jocuri fotbal euro cup 2008 cele mai tari jocuri cu fotbal jocuri soccer

5
Votat de 1689 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Fotbal

Misti jucatorul cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Cand ajungi in careu pune tinta pe poarta (iti apare o steluta) si trage cu click stanga. Cand nu ai mingea o poti lua cand esti langa adversar folosind mouse-ul cu click stanga. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link)citeste mai mult. sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Speedplay Soccer 2 din categoria jocuri Fotbal

Misti jucatorul cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Cand ajungi in careu pune tinta pe poarta (iti apare o steluta) si trage cu click stanga. Cand nu ai mingea o poti lua cand esti langa adversar folosind mouse-ul cu click stanga. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Speedplay Soccer 2

Naspaaa!E mult mai tare fifa sau PES 2014

Am catigat cu 1-0 in finala cu Anglia si eram Spania . Am bagat gol in minutu 89 de la mijlocul terenului :)))))))))))))))))

Foarte tare jocu ! :D

Foarte frumos jocul

merfa

super

e prea tare jocul

misto.

10-0 la toate meciurile pentu mine

s-a jucat fratemiu si mi-azis ca ii place

1
2