Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Crossing Cup

Crossing Cup

Crossing Cup - Jocuri Fotbal

jocuri cu fotbal 3d jocuri 3d sport jocuri soccer jocuri cupa mondiala fotbal jocuri 3D

5
Votat de 2403 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Fotbal

Foloseste sagetile pentru a deplasa jucatorul sau sageata pentru a stabili traiectoria mingei cand centrezi si tasta Space pentru a centra, a trage la poarta sau a para suturile cu portarul. Pentru ca portarul sa se arunce trebuie sa apesi simultan pe tasta space si pe sageata in directia in care doresti sa se plonjeze, dar numai dupa ce adversarulciteste mai mult. a sutat spre poarta. Participi intr-o grupa mondiala in care regula e sa dai gol din centrarile executate din corner si sa aperi suturile trimise de adversari.

Instructiuni despre Crossing Cup din categoria jocuri Fotbal

Foloseste sagetile pentru a deplasa jucatorul sau sageata pentru a stabili traiectoria mingei cand centrezi si tasta Space pentru a centra, a trage la poarta sau a para suturile cu portarul. Pentru ca portarul sa se arunce trebuie sa apesi simultan pe tasta space si pe sageata in directia in care doresti sa se plonjeze, dar numai dupa ce adversarul a sutat spre poarta. Participi intr-o grupa mondiala in care regula e sa dai gol din centrarile executate din corner si sa aperi suturile trimise de adversari.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Crossing Cup

naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

frumos :D:D:D

am batuto pe cehia in finala:D eu eram ucraina

frumoss

naspa

Am batut pe Ukraina in finala cu 3-2 :X yo eram Spania :X...marfa jocu si grafica buna :)

misto

io am ajuns la finala xD:X

super joc

e super jocu brazilia 2-1 egypt eu cu brazilia dar e prima data cand joc sper ca este bun pt prima data sa ajungi in finala si sa o castigi!!!!!!!

1
2 3 4 5