Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Barbie Miley Cyrus Spa

Barbie Miley Cyrus Spa

Barbie Miley Cyrus Spa - Jocuri Barbie

jocuri miley cyrus make up jocuri miley cyrus dress up jocuri spa jocuri cu vedete jocuri de cosmetica

5
Votat de 298 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pe obiectele indicate pentru a le colecta iar pentru tratamentul facial misca mouse-ul cu indemanare in directiile indicate cu sageti. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asciteste mai mult.umam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Barbie Miley Cyrus Spa din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pe obiectele indicate pentru a le colecta iar pentru tratamentul facial misca mouse-ul cu indemanare in directiile indicate cu sageti. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Barbie Miley Cyrus Spa

foarte smecher (y)

like!

Foarte frumos

Like!!!

we can't stop,we wont stop.frumos jocul,am facut-o pe Miley ca inainte de a avea parul scurt si blond

naspaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

hmm...cam plictisitor!

imi place

1