Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Pocket Pool

Pocket Pool

Pocket Pool - Jocuri Biliard

jocuri biliard online jocuri biliard in doi jocuri biliard pool jocuri gratuite biliard

5
Votat de 76 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Biliard

Ca sa lovesti bila alba trebuie sa dai click pe ea.T ine apasat pe butonul mouse-ului pentru a folosi tacul. Elibereaza butonul mouse-ului cand crezi ca este destul de aproape/departe de bila. Cand tacul este aproape de bila loveste incet si cand este departe loveste bila tare. Ca sa treci la urmatorul nivel trebuie sa faci un numar de puncte. Ai gciteste mai mult.rija la vieti si la numarul de lovituri pe care le ai disponibile! In afara de bila alba toate bilele trebuie sa dispara de pe masa.

Instructiuni despre Pocket Pool din categoria jocuri Biliard

Ca sa lovesti bila alba trebuie sa dai click pe ea.T ine apasat pe butonul mouse-ului pentru a folosi tacul. Elibereaza butonul mouse-ului cand crezi ca este destul de aproape/departe de bila. Cand tacul este aproape de bila loveste incet si cand este departe loveste bila tare. Ca sa treci la urmatorul nivel trebuie sa faci un numar de puncte. Ai grija la vieti si la numarul de lovituri pe care le ai disponibile! In afara de bila alba toate bilele trebuie sa dispara de pe masa.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Pocket Pool

interesant

Nivelul 1 l-am facut nivelul 2 nu am reusit,+ al 3-lea om care a jucat jocul !

Dragut

2

1

1