Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2 - Jocuri Biliard

jocuri biliard online jocuri cu biliard 2011 jocuri cu biliard online jocuri pool biliard

5
Votat de 23 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Biliard

In jocul Crazy Pool 2 vom folosi mouse-ul. Ca sa misti bila alba dai click pe ea, tine apasat pe butonul mouse-ului si muta cursorul in directia opusa cu locul unde vrei sa trimiti bila. Obietivul tau este sa elimini bilele de pe tabla. Bilele de aceeasi culoare daca se lovesc intre ele se elimina, bilele mici trebuie sa le colectezi cu bilele mariciteste mai mult., uneori trebuie sa schimbi culoarea bilelor ca sa le poti elimina. Foloseste obiectele de pe masa ca sa iti creezi un avantaj in lovirea bilelor.

Instructiuni despre Crazy Pool 2 din categoria jocuri Biliard

In jocul Crazy Pool 2 vom folosi mouse-ul. Ca sa misti bila alba dai click pe ea, tine apasat pe butonul mouse-ului si muta cursorul in directia opusa cu locul unde vrei sa trimiti bila. Obietivul tau este sa elimini bilele de pe tabla. Bilele de aceeasi culoare daca se lovesc intre ele se elimina, bilele mici trebuie sa le colectezi cu bilele mari, uneori trebuie sa schimbi culoarea bilelor ca sa le poti elimina. Foloseste obiectele de pe masa ca sa iti creezi un avantaj in lovirea bilelor.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Crazy Pool 2

nu e fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

2

3

2

primu

1