Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ultimate Swish

Ultimate Swish

Ultimate Swish - Jocuri Sport

jocuri sportive pentru copii jocuri de indemanare si atentie jocuri baschet jocuri basket jocuri html5

5
Votat de 21 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Sport

Apasa tasta SPACE cand mingea de baschet este la mijloc pe verticala/orizontala. Inscrie cat mai multe cosuri si nu uita sa ne spui cate puncte ai facut! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea penciteste mai mult.tru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Ultimate Swish din categoria jocuri Sport

Apasa tasta SPACE cand mingea de baschet este la mijloc pe verticala/orizontala. Inscrie cat mai multe cosuri si nu uita sa ne spui cate puncte ai facut! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ultimate Swish

ce prostie de joc

naspa

nam ratat nici un cos

urat

destul de fain

10 cosuri

Nu am marcat nici un cos . :(

Cum pot creste ( adica cm pot sa fiu lvl 1 si asa mai departe

1

nb

1
2