Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Hyper Dunker

Hyper Dunker

Hyper Dunker - Jocuri Sport

jocuri sportive pentru copii jocuri de indemanare si atentie jocuri baschet jocuri basket jocuri volei

5
Votat de 51 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Sport

Dai click pe NO ca sa ramai pe CLOPOTEL! Apasa pe SAGETI la timp si pe tasta SPACE ca sa actionezi. Ai grija sa apesi pe SAGETI/SPACE inainte sa expire timpul, altfel executia nu va reusi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotciteste mai mult.el.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Hyper Dunker din categoria jocuri Sport

Dai click pe NO ca sa ramai pe CLOPOTEL! Apasa pe SAGETI la timp si pe tasta SPACE ca sa actionezi. Ai grija sa apesi pe SAGETI/SPACE inainte sa expire timpul, altfel executia nu va reusi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Hyper Dunker

e tare jocul asta nota 10

e cam mijto , nota 9 sunt al 2 :*

e cam naspa. nota 6 si usnt primul

1