Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Bestial Basket

Bestial Basket

Bestial Basket - Jocuri Sport

jocuri cu fotbal jocuri baschet

5
Votat de 10 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Sport

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa nimeresti cosul ca sa poti trece la pozitia urmatoare. Termina jocul in cel mai scurt timp si posteaza pe forum timpul tau. Reglezi directia si forta de aruncare cu mouse-ul: dai click cand sageata este pozitionata in dreptul cosului si tine apasat pe buton ca sa reglezi forta aruncarii (tragciteste mai mult.e de mouse in sus/jos) si apoi elibereaza butonul.

Instructiuni despre Bestial Basket din categoria jocuri Sport

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa nimeresti cosul ca sa poti trece la pozitia urmatoare. Termina jocul in cel mai scurt timp si posteaza pe forum timpul tau. Reglezi directia si forta de aruncare cu mouse-ul: dai click cand sageata este pozitionata in dreptul cosului si tine apasat pe buton ca sa reglezi forta aruncarii (trage de mouse in sus/jos) si apoi elibereaza butonul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Bestial Basket

e de la reclama cu tankuri, da-ti refresh pana apare alta, are bug reclama sau incercati cu alt browser, doar pe mozilla face asa

am putut sa inchid prostia aia de publicitate,nu ca la 2 jocuri la care nu am avut de unde sa le inchid,sa pot sa ajung la jocuri si sa le joc.

1;0015 aruncari(fac baschet)

1:48-19 aruncari

1 minut si 20 de secunde 13 aruncari

au am facut 2:17 din 20 de aruncari, uitati-va in albumul meu daca nu ma credeti :) sa puneti si voi ca sa va cred

faceti print screen si puneti in album ca nu va cred :)

naspa jocul

Am terminat in 02:14 si 21 aruncari.. ^^

am terminat in 1: 48 si 19 aruncari. nu glumesc

1
2