Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Planes Frantic

Planes Frantic

Planes Frantic - Jocuri Actiune

jocuri pentru copii cu avioane jocuri actiune aventura jocuri avioane jocuri desene animate jocuri cu avioane

5
Votat de 17 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Controlezi avionul cu mouse-ul, tragi automat in cel mai apropiat inamc, ca sa tragi cu rachete apasa 1, pentru fulger apsa 2 si pentru sfere cu foc apasa 3. Colecteaza mondele! Cu tasta SPACE intri in SHOP sa cumperi upgrade. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa vaciteste mai mult. directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Planes Frantic din categoria jocuri Actiune

Controlezi avionul cu mouse-ul, tragi automat in cel mai apropiat inamc, ca sa tragi cu rachete apasa 1, pentru fulger apsa 2 si pentru sfere cu foc apasa 3. Colecteaza mondele! Cu tasta SPACE intri in SHOP sa cumperi upgrade. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Planes Frantic