Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Patrol Comet

Patrol Comet

Patrol Comet - Jocuri Indemanare

jocuri de indemanare jocuri avioane

5
Votat de 3 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Pentru a stabili traiectoria dai click pe asteroid si tine apasat pe butonul de la mouse ca sa fixezi directia in care vrei sa se duca si apoi elibereaza butonul. Obiectivul tau este sa elimini toate farfuriile zburatoare folosind cat mai putini asteroizi. Elibereaza butonul cand doresti sa o lasi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt siteciteste mai mult. si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Patrol Comet din categoria jocuri Indemanare

Pentru a stabili traiectoria dai click pe asteroid si tine apasat pe butonul de la mouse ca sa fixezi directia in care vrei sa se duca si apoi elibereaza butonul. Obiectivul tau este sa elimini toate farfuriile zburatoare folosind cat mai putini asteroizi. Elibereaza butonul cand doresti sa o lasi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Patrol Comet

Tare .Are 20 de nivele am terminat cu 9250 de puncte.

Imi place!

1