Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Flashtrek

Flashtrek

Flashtrek - Jocuri Strategie & RPG

jocuri rpg jocuri avioane jocuri nave spatiale jocuri starcraft

5
Votat de 9 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Misti nava cu SAGETILE. Folosesti panoul de comanda al navei cu mouse-ul. Dai click pe PHASERS SAU PE TORPEDOES ca sa tragi in navele inamice. Dai click pe ENGAGE WARP ca sa mergi cu viteza foarte mare si dai click pe DISENGAGE WARP ca sa te opresti. Dai click pe HAIL ca sa interactionezi cu alte nave, baze sau planete. Dai click pe SHIELDS ca sa citeste mai mult.activezi scutul. Daca distrugi alte nave capeti prestigiu cu care poti cumpara alte nave mai puternice. Ca sa vezi mai bine se recomanda sa joci in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL!

Instructiuni despre Flashtrek din categoria jocuri Strategie & RPG

Misti nava cu SAGETILE. Folosesti panoul de comanda al navei cu mouse-ul. Dai click pe PHASERS SAU PE TORPEDOES ca sa tragi in navele inamice. Dai click pe ENGAGE WARP ca sa mergi cu viteza foarte mare si dai click pe DISENGAGE WARP ca sa te opresti. Dai click pe HAIL ca sa interactionezi cu alte nave, baze sau planete. Dai click pe SHIELDS ca sa activezi scutul. Daca distrugi alte nave capeti prestigiu cu care poti cumpara alte nave mai puternice. Ca sa vezi mai bine se recomanda sa joci in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Flashtrek