Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Epic Blast

Epic Blast

Epic Blast - Jocuri Indemanare

jocuri logice cu cuburi jocuri cuburi logice jocuri pentru copii cu avioane jocuri avioane

5
Votat de 11 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Indemanare

Foloseste mouse-ul pentru a tinti si click stanga pentru a arunca bombele si rachetele. Pentru a selecta tipul de arma click stanga pe iconitele din dreapta de jos a ecranului. Trimite jos cutiile sau alte obiecte, dar sub nivelul indicat de linia intrerupta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite acticiteste mai mult.uni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Epic Blast din categoria jocuri Indemanare

Foloseste mouse-ul pentru a tinti si click stanga pentru a arunca bombele si rachetele. Pentru a selecta tipul de arma click stanga pe iconitele din dreapta de jos a ecranului. Trimite jos cutiile sau alte obiecte, dar sub nivelul indicat de linia intrerupta. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Epic Blast