Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Battle of Britain

Battle of Britain

Battle of Britain - Jocuri Strategie & RPG

jocuri impuscaturi avioane jocuri pentru copii cu avioane jocuri strategie jocuri avioane jocuri cu avioane

5
Votat de 40 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Vezi toata harta cu tastele A, W, S, D si cu SAGETILE. Misiunea ta este sa aperi teritoriul de avioanele inamice. Avioanele inamice nu trebuie sa bombardeze fabricile. Controlezi avioanele cu cu mouse-ul. Dai click pe un avion (pentru mai multe avioane tine apasat pe tasta SHIFT) si tine apasat pe butonul mouse-ului ca sa ii trasezi directia. Avionciteste mai mult.ul sau avioanele vor trage automat cand are inamicul pe directia sa. Urmareste tutorialul (instructiuni).

Instructiuni despre Battle of Britain din categoria jocuri Strategie & RPG

Vezi toata harta cu tastele A, W, S, D si cu SAGETILE. Misiunea ta este sa aperi teritoriul de avioanele inamice. Avioanele inamice nu trebuie sa bombardeze fabricile. Controlezi avioanele cu cu mouse-ul. Dai click pe un avion (pentru mai multe avioane tine apasat pe tasta SHIFT) si tine apasat pe butonul mouse-ului ca sa ii trasezi directia. Avionul sau avioanele vor trage automat cand are inamicul pe directia sa. Urmareste tutorialul (instructiuni).

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Battle of Britain

forte fain dupa ce stii sa joci;)

levii ca noapte

NASPA DE TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

naspa rauuuuuuuuuuuu

nu-i cine stie ce

calumea dar plictisitor

naspa jocu

primul iar

1