Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - 3D Neon Race

3D Neon Race

3D Neon Race - Jocuri Cu Motociclete

jocuri cu motociclete 3d jocuri 3d motociclete cele mai tari jocuri cu motociclete jocuri 3D jocuri cu intreceri

5
Votat de 23 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Motociclete

Manevrezi motocicleta cu SAGETILE si activezi viteza nitro cu tasta SPACE. Te deplasezi cu SAGETILE. Pui frana cu tasta SPACE. Loveste masinile din trafic care au un semn rosu pe ele. Sageata rosie iti indica unde se afla masina. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) saciteste mai mult. va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre 3D Neon Race din categoria jocuri Cu Motociclete

Manevrezi motocicleta cu SAGETILE si activezi viteza nitro cu tasta SPACE. Te deplasezi cu SAGETILE. Pui frana cu tasta SPACE. Loveste masinile din trafic care au un semn rosu pe ele. Sageata rosie iti indica unde se afla masina. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre 3D Neon Race

super jokul . l-am terminat cu 358.256 puncte :)

super imi place e super jocul bagati mai multe 3d le ador nota 10+ de la mn:x

NAspa.

asa si asa

nu-i dragut deloc!!!!!!!!!!!!!

1