Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Dead Zed 2

Dead Zed 2

Dead Zed 2 - Jocuri Impuscaturi

jocuri impuscaturi zombie jocuri zombi jocuri cu monstri jocuri sniper jocuri 2015

5
Votat de 133 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Incarci arma cu tasta R. Cu tasta SPACE activezi RAGE MODE cand este bara de jos incarcata, o abilitate de a tinti inamicul. Detonezi bombele cu tastele 1 2 sau 3. Dupa fiecare val de atac castigi timp ce iti permite sa repari baricada sau sa faci upgrade. Daca gasesti supravietuitori ii poti pune sciteste mai mult.a traga in inamic, sa repare sau sa caute arme sau alti supravietuitori. Poti avea o arma primara si alta secundara. Schimbi armele cu tasta Q si tipul de tragere cu tasta F atunci cand arma iti permite.

Instructiuni despre Dead Zed 2 din categoria jocuri Impuscaturi

Asezi tinta cu mouse-ul si tragi cu click stanga. Incarci arma cu tasta R. Cu tasta SPACE activezi RAGE MODE cand este bara de jos incarcata, o abilitate de a tinti inamicul. Detonezi bombele cu tastele 1 2 sau 3. Dupa fiecare val de atac castigi timp ce iti permite sa repari baricada sau sa faci upgrade. Daca gasesti supravietuitori ii poti pune sa traga in inamic, sa repare sau sa caute arme sau alti supravietuitori. Poti avea o arma primara si alta secundara. Schimbi armele cu tasta Q si tipul de tragere cu tasta F atunci cand arma iti permite.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Dead Zed 2