Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Racer Kartz

Racer Kartz

Racer Kartz - Jocuri Cu Masini

jocuri 3d cu masini jocuri curse masini jocuri 3d sport jocuri intreceri jocuri 3D

5
Votat de 132 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina cu mouse-ul. Pentru player 2 foloseste tastele Z/X ca sa manevrezi masina. Activezi scutul de protectie cu SAGEATA SUS pentru player 1 si tasta S pentru player 2. Colecteaza litera S pentru scut si litera F pentru benzina. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe uciteste mai mult.n link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Racer Kartz din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina cu mouse-ul. Pentru player 2 foloseste tastele Z/X ca sa manevrezi masina. Activezi scutul de protectie cu SAGEATA SUS pentru player 1 si tasta S pentru player 2. Colecteaza litera S pentru scut si litera F pentru benzina. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Racer Kartz

misto.

primul

1