Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Off Roaders 3D

Off Roaders 3D

Off Roaders 3D - Jocuri Cu Masini

jocuri 3d cu masini jocuri masini teren jocuri cu masini off road jocuri 3D jocuri masini 3D

5
Votat de 366 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina de teren cu SAGETILE. Obiectivul tau este sa castigi fiecare cursa. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile citeste mai mult.din joc.

Instructiuni despre Off Roaders 3D din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina de teren cu SAGETILE. Obiectivul tau este sa castigi fiecare cursa. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Off Roaders 3D

naspa

Off Roaders 3D este cel mai spectaculos joc cu masini de teren. Joaca acest joc si te vei plictisi imediat pentru ca nu mai incepe odata. Obiectivul tau este sa te plictisesti imediat.

nui bun mah ...

nu se echilibreaza bn!

idem lorena

e stupid...si naspa si tampit...aaa da...si il URASK!!!!

e frumos

mi se pare plictisitor

naspa RAU DE TOT!

naaaaaaaaaaaaspa

1
2