Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Heatwave Racing

Heatwave Racing

Heatwave Racing - Jocuri Cu Masini

jocuri 3d cu masini jocuri 3d sport jocuri curse 3d jocuri intreceri jocuri 3D

5
Votat de 442 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Heatwave Racing este un joc din categoria jocuri Cu Masini. Iei parte la celebra intrecere Nascar, o cursa 3D nebuna in care este permis orice cu conditia sa iti reziste masina.

Instructiuni despre Heatwave Racing din categoria jocuri Cu Masini

Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a alege masina apoi tasta SPACE pentru a incepe cursa. Pentru a manevra masina folosim sagetile, iar pentru viteza Nitro tinem apasat pe tasta SPACE. Cel mai mic ceas de bord ne arata cata viteza Nitro avem.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Heatwave Racing

Descriere Heatwave Racing: Iei parte la o cursa nebuna in care este permis orice cu conditia sa iti reziste masina. Instructiuni Heatwave Racing: Foloseste sagetile DREAPTA-STANGA pentru a alege masina apoi tasta SPACE pentru a incepe cursa. Pentru a manevra masina folosim sagetile, iar pentru viteza Nitro tinem apasat pe tasta SPACE. Cel mai mic ceas de bord ne arata cata viteza Nitro avem.

naspa

urat

urat

misto

nu trebue sa ai msina buna doar o minte buna si o frana in minte si o aceleratie , sa nu ai emoti daca esti si ultimu tot am castigat si pana varumeo de 7 ania castigat .

tare

tare

foarte tare jocul.ii fac rosii pe toti.am terminat si pe 1.la favorite

mistoooooooooooo

1
2 3 4